BEKENDMAKING ONTWERPBESLUIT PLAATSING ONDERGRONDSE CONTAINER AAN DE BOSLAAN TE DRONTEN

Inleiding

Op 12 december 2023 heeft het college het ontwerpbesluit genomen inzake het voornemen om de locatie aan de Boslaan te Dronten, zoals aangegeven op bijbehorende tekening (kenmerk OND-2023-NS-KET-02_B), aan te wijzen als locatie voor het plaatsen van één ondergrondse container voor huishoudelijk restafval.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende tekening liggen vanaf 13 maart 2023 tot en met 23 april 2023 ter inzage in het Huis van de Gemeente Dronten aan de Rede 1 te Dronten. Het ontwerpbesluit wordt gepubliceerd op de gemeentepagina, de website en het gemeenteblad, de bijbehorende tekening wordt als bijlage toegevoegd. De direct omwonenden worden geïnformeerd over de voorgenoemde plaatsing.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen dit ontwerpbesluit kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders via onze website www.dronten.nl of per brief, ter attentie van het team Afval en Reiniging, Postbus 100, 8250 AC Dronten.

 

Wij verzoeken u vriendelijk in uw correspondentie te verwijzen naar het onderwerp: ‘plaatsing ondergrondse container Boslaan’.

 

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren gebracht worden bij het team Afval en Reiniging, op afspraak, via de onderstaande contactgegevens.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer E. Smit via telefoonnummer 14 0321 of per e-mail via gemeente@dronten.nl.

Naar boven