omgevingsvergunning verleend voor het wijzigen van een verleende omgevingsvergunning Nullen 15, 5846AD Ledeacker

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maakt het volgende besluit bekend:

  • Onderwerp: het wijzigen van een verleende omgevingsvergunning

  • Besluitdatum: 5 maart 2024

  • Locatie: Nullen 15, 5846AD Ledeacker

  • Zaaknummer: Z2023-00007164

  • Eindoordeel: verleend

Beroep

Tegen dit besluit kunt u in beroep gaan. Dit doet u bij de Rechtbank Oost Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt in beroep gaan als u:

  • een belanghebbende bent die een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

  • een belanghebbende bent die bezwaren heeft tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

  • een belanghebbende bent aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Het indienen van een beroepschrift doet u als u het niet eens bent met de definitieve beschikking binnen 6 weken na de datum van publicatie. Met het indienen van een beroepschrift stopt u het besluit niet. De rechtbank moet eerst een besluit nemen over uw beroep. Mocht het stopzetten van het besluit spoed hebben, dan kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening.

Verzoek om een voorlopige voorziening

Een verzoek om voorlopige voorziening moet u richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost Brabant, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA te 's-Hertogenbosch. Het verzoek om een voorlopige voorziening heeft een schorsende werking. U moet hem wel binnen zes weken vanaf één dag na bekendmaking van het besluit indienen. Voor een voorlopige voorziening betaalt u griffierecht.

U kunt ook digitaal een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Paginas/Inloggen-Rechtspraak.aspx. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD.

Naar boven