Verlenen omgevingsvergunning Kuilvenweg 4 te Someren

 

Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.9 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat onderstaande vergunning is verzonden op 06-03-2024

- Kuilvenweg 4 te Someren inzake het tijdelijk afwijken van de bestemming tbv ondergeschikte horeca.

Activiteiten omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders verlenen medewerking aan dit project door middel van een omgevingsvergunning voor de activiteit(en):

* handelen in strijd met regels Ruimtelijke Ordening

Inzage

De aanvraag met de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (0493) 494 888.

Het betreft een beslissing op bezwaar. Indien u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u hiertegen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden, een beroepschrift indienen onder vermelding van de reden(en) waarom u het er niet mee eens bent. Het beroepschrift dient u gedateerd, gemotiveerd en ondertekend te sturen naar de Rechtbank s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 t4A s-Hertogenbosch. Een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Wanneer sprake is van een spoedeisend belang, dan kunt u naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden, zo ook aan het indienen van het beroepschrift.

 

Naar boven