Wijzigingsplan “Bakkeveen - Jarig van der Wielen Wei 1” vastgesteld

 

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat met ingang van donderdag 14 maart 2024, gedurende zes weken het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan “Bakkeveen - Jarig van der Wielen Wei 1” voor eenieder ter inzage ligt.

 

Strekking van het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan “Bakkeveen - Jarig van der Wielen Wei 1” (planidentificatienummer NL.IMRO.0086.01BPWJvdWielenwei1-0301) heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch (met bouwvlak)’ naar ‘Wonen - Woonboerderij’ in verband met het vervallen van de agrarische bedrijfsfunctie.

 

Het inzien van het plan

Het digitale wijzigingsplan kunt u inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl, het planidentificatie-nummer is NL.IMRO.0086.01BPWJvdWielenwei1-0301. Daarnaast is het wijzigingsplan met bijbehorende stukken in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 te Beetsterzwaag. De publicatie is eveneens te raadplegen op www.opsterland.nl.

 

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de termijn dat het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ter inzage ligt, kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.

 

 

Beetsterzwaag, 13 maart 2024

Burgemeester en wethouders van Opsterland

Naar boven