Kennisgeving besluit Archeologische Monumentenvergunning voor het slopen en bouwen van een loods op de locatie Feldwerderweg 1, 9905TA Holwierde

De Staatssecretaris van Cultuur en Media, Gunay Uslu, maakt bekend dat zij, in het kader van de artikelen 11, tweede lid, en 14, eerste lid, van de Monumentenwet 1988 en afdeling 3.4 van de wet Algemene wet bestuursrecht, een archeologische monumentenvergunning heeft verleend voor:

het slopen en bouwen van een loods op de locatie Feldwerderweg 1, 9905TA Holwierde.

In dit kader ligt het besluit met bijbehorende stukken vanaf 14 maart 2024 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken via eemsdelta.nl of telefonisch via 14 0596.

Tijdens de periode van ter inzagelegging kan beroep worden aangetekend door belanghebbenden bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD te Groningen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven