Voorgenomen verkoop strookjes gemeentegrond Lobeliastraat 94 en 96 Hoogkarspel

De gemeente Drechterland maakt hierbij bekend dat zij voornemens is strookjes grond van ca. 3 en 4 m2 te verkopen aan de aangrenzende eigenaren van Lobeliastraat 94 en 96 Hoogkarspel.

Objectinformatie

Het betreft twee strookjes grond, deel uitmakend van het kadastrale perceel gemeente Drechterland DTL 00 I 3016. De strookjes zijn gelegen aan de westzijde van de percelen Lobeliastraat 94 en 96 Hoogkarspel. De oppervlakten bedragen respectievelijk 3 en 4 m2.

De eigenaren van Lobeliastraat 94 en 96 zijn de enige serieuze gegadigden.

Naar oordeel van de gemeente Drechterland zijn de aangrenzende eigenaren van Lobeliastraat 94 en 96 Hoogkarspel de enige serieuze gegadigden die in aanmerking komen voor deze voorgenomen verkoop.

1. De eigenaren van Lobeliastraat 94 en 96 Hoogkarspel willen deze grond gebruiken als tuin, aansluitend op de huidige achtertuin.

2. Gelet op de ligging en de bestemming van de percelen zijn de stroken grond enkel te gebruiken tezamen met het aangrenzende percelen Lobeliastraat 94 en 96 Hoogkarspel en niet zelfstandig.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verkoop van de grond aan de aangrenzende eigenaren van Lobeliastraat 94 en 96 Hoogkarspel, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit binnen 20 dagen na de dag van deze publicatie, met opgave van redenen, schriftelijk kenbaar te maken bij de gemeente Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel onder vermelding van ‘Reactie op voornemen tot verkoop stroken gemeentegrond Lobeliastraat 94 en 96 Hoogkarspel”.

Met deze publicatie geeft de Gemeente uitvoering aan het zogenaamde Didam-arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778).

 

Naar boven