Mededeling voornemen verkoop grond aan het Vennenpad te Nunspeet

In verband met de urgente en benodigde versterking én uitbreiding van het energienetwerk voor de toekomst is de gemeente Nunspeet voornemens een perceel grond ter grootte van circa 20 m2 gelegen aan het Vennenpad te Nunspeet, kadastraal bekend gemeente Nunspeet, sectie C, nummer 907 (gedeeltelijk), te verkopen aan een netbeheerder voor het plaatsen van een transformatorstation.

 

De gemeente Nunspeet is van oordeel dat bij deze verkoop geen mededingingsruimte door middel van een selectieprocedure hoeft te worden geboden, nu bij voorbaat vaststaat of redelijkerwijs mag worden aangenomen dat op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria slecht één serieuze gegadigde in aanmerking komt voor de aankoop van deze grond, nl. de enige ter plaatse opererende netbeheerder. De verkoop aan een derde-partij leidt tot (particulier) eigendom, waarbij deze derde-partij niet zal kunnen voldoen aan de gestelde voorwaarde nl. de urgente en benodigde versterking en uitbreiding van het energienetwerk door het plaatsen van een transformatorstation.

 

De gemeente zal na een wachttijd van 20 kalenderdagen, ingaande de dag na de datum van deze publicatie, uitvoering geven aan haar voornemen tot verkoop van de hiervoor bedoelde grond. Als u over het bovenstaande vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met Monique van Wees, telefoonnummer (0341) 25 99 11.

 

Naar boven