Ontwerp-beslissing aanvraag omgevingsvergunning Boekelsedijk 22a, 5411 NX Zeeland

De gemeente heeft op 02-03-2023 een ontwerp-beslissing genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning met zaaknummer 70405-2022.

De zaak betreft locatie Boekelsedijk 22a, 5411 NX Zeeland en heeft de omschrijving het"plaatsen van zonnepanelen op een perceel grond met een tijdelijke instandhouding van 25 jaar".

De ontwerp-beslissing betreft de volgende onderdelen: Bouwen, Handelen in strijd met Ruimtelijke Ordening.

Inzage

De ontwerp-beslissing en de bijbehorende stukken liggen ter inzage vanaf 7 maart 2023, en duurt 6 weken, tot en met 17 april 2023.

Wilt u de stukken inzien, neem dan contact op met de gemeente via email omgevingsloket@gemeenteMaashorst.nl of bel met telefoonnummer 0413-281160 en geef aan om welke zaak het gaat. De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact met u op.

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op de ontwerp-beslissing naar voren brengen.

Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Maashorst, Postbus 83, 5400 AB Uden.

Hierbij kan worden verzocht de persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Ook kunnen in deze periode mondelinge zienswijzen ingediend worden op afspraak.

Bij een beschikking die met de uitgebreide voorbereidingsprocedure tot stand is gekomen, kunnen belanghebbenden te zijner tijd beroep instellen bij de Rechtbank en vervolgens hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend door belanghebbenden.

Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via omgevingsloket@gemeenteMaashorst.nl of telefoonnummer 0413 281160.

Naar boven