Verkiezing van de leden van provinciale staten van Noord-Holland in kieskring Haarlem en de leden van het bestuur van het waterschap

HET AANVRAGEN VAN EEN VERVANGENDE STEMPAS

De burgemeester van Huizen maakt bekend, dat voor de op woensdag 15 maart 2023 te houden verkiezingen het volgende van toepassing is:

Om overal in Huizen te kunnen stemmen heeft u een stempas ontvangen. De stempas toont aan dat u gerechtigd bent om te stemmen. Zonder de stempas kunt u uw stem niet uitbrengen. Het is daarom van groot belang dat u de stempas niet vergeet mee te nemen.

De stempassen worden uiterlijk 1 maart 2023 bezorgd.

Mocht u uw stempas kwijtraken dan kunt u online op www.huizen.nl/verkiezingen, uiterlijk vrijdag 10 maart 2023, een vervangende stempas aanvragen. Mondeling aanvragen kan door bij burgerzaken  in persoon te verschijnen. Het mondeling aanvragen kan tot dinsdag 14 maart 2022, 12.00 uur. Mocht u alsnog uw “oude” stempas terugvinden dan kunt u daarmee niet stemmen; dat kan alleen met de nieuwe stempas.

Neem bij het stemmen naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs mee (bijvoorbeeld paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). U bent verplicht dit te tonen aan de voorzitter van het stembureau. Voor deze verkiezing geldt dat het identiteitsdocument maximaal 5 jaar verlopen mag zijn.

Nadere inlichtingen worden verstrekt door burgerzaken, Graaf Wichman 10.

Plaats: Huizen

Datum: woensdag 1 maart 2023

De burgemeester voornoemd,

N. Meijer

Naar boven