Aanvraag vergunning voor het omvormen van een bedrijfswoning en -kantoor tot gebruikswoning, Kilderseweg 9b, 7038BW Zeddam

De gemeente Montferland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het omvormen van een bedrijfswoning en -kantoor tot gebruikswoning op locatie Kilderseweg 9b, 7038BW Zeddam. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels.

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000204.

Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Montferland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Montferland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 1 maart 2023. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Montferland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Montferland. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

Naar boven