Buiten behandelingstelling aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een carport op de oprit voor de garage, Vendeliersstraat 17, 6941ED Didam

De gemeente Montferland heeft besloten om de aanvraag met zaaknummerZ2023-00000015 voor een omgevingsvergunning op locatie Vendeliersstraat 17, 6941ED Didam buiten behandeling te stellen. De aanvraag betrof de volgende activiteit(en):

  • het plaatsen van een carport op de oprit voor de garage.

Bent u het niet eens met het besluit?

U kunt de gemeente Montferland tot 13 april 2023 laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. Op de pagina ‘Bezwaarmaken’ op website van de gemeente www.montferland.info kunt u digitaal uw bezwaarschrift indienen. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig. U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit in het gemeentehuis op afspraak bekijken. Raadpleeg voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391en kiezen voor optie 3.

Naar boven