Besluit omgevingsvergunning voor het tijdelijk (maximaal 25 jaar) realiseren van een zonnepark aan de Koogdijk in Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken bekend dat de omgevingsvergunning voor het tijdelijk (maximaal 25 jaar) realiseren van een zonnepark aan de Koogdijk in Uitgeest is verleend bij besluit van 24 februari 2023.

Het besluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 2 maart 2023 ter inzage in het gemeentehuis van Uitgeest. Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-ID: NL.IMRO.0450.OVWinterzon-VS01

 

Beroep

Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Uitgeest, 1 maart 2023

Naar boven