Wet ruimtelijke ordening – Ontwerpwijzigingsplan Liniedijk 6, Heeswijk-Dinther

Burgemeester en wethouders maken de ter-inzage-legging bekend van het ontwerpwijzigingsplan ‘Liniedijk 6, Heeswijk-Dinther’ op basis van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening.

Inhoud

Het plan betreft de functiewijziging van een agrarische veehouderij naar opslagbedrijf met werkplaats aan Liniedijk 6 te Heeswijk-Dinther.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 2 maart 2023 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-code NL.IMRO.1721.WPLiniedijk6HD-OW01.

Zienswijze

Iedereen kan binnen zes weken na publicatiedatum een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Bernheze. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met de betreffende afdeling.

Reageren

In een schriftelijke reactie moeten staan: de datum, de naam en het adres van degene die reageert, een omschrijving van het onderwerp, de reden waarom u bezwaar/zienswijze/bedenking indient en uw handtekening.

Heesch, 1 maart 2023

 

Naar boven