vastgesteld bestemmingsplan Aansluiting Groenpoort, Veenendaal-oost

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Aansluiting Groenpoort, Veenendaal-oost op 15 december 2022 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Ter inzage

Het bestemmingsplan Aansluiting Groenpoort, Veenendaal-oost ligt ter inzage in het gemeentehuis (op afspraak) vanaf donderdag 12 januari 2023.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook digitaal inzien ophttps://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0345.BPAanslRondweg-vg01

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Dit bestemmingplan maakt de aansluiting op de N233 van de toekomstige woonwijk Groenpoort mogelijk via een juridisch-planologische regeling.

Instellen beroep

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen bij de gemeenteraad ingediend. Bent u belanghebbende, dan kunt u beroep instellen. Stuur dan binnen zes weken na de start van de terinzagelegging van het vastgestelde bestemmingsplan, een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Of via het Digitaal loket op de website www.raadvanstate.nl. Beroep per e-mail is niet mogelijk. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het bestemmingsplan. Denk eraan om uw beroepschrift te ondertekenen. En houd er rekening mee dat u voor dit beroep griffierechten moet betalen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend. Houd er rekening mee dat u hiervoor griffierechten moet betalen.

 

 

Naar boven