Openbare kennisgeving zitting gemeentelijk stembureau

 

 

Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen 15 maart 2023

 

De burgemeester van Gemeente Wijchen maakt het volgende bekend

 

Zitting gemeentelijk stembureau

 

Op 16 maart 2023 stelt de gemeente Wijchen een gemeentelijk stembureau (GSB) in. Dit is voor de verkiezing van de leden van de Provinciale Staten van Gelderland en voor het algemeen bestuur van het waterschap Rivierenland op 15 maart 2023.

 

Het GSB zit op de gemeentewerf van gemeente Wijchen, Kamerlingh Onnesstraat 13 te Wijchen. Het GSB heeft een zitting op donderdag 16 maart 2023 vanaf 10.00 uur. Als het GSB de werkzaamheden niet op donderdag 16 maart 2023 afrondt, dan verdagen zij de zitting. In dat geval hervat het GSB de zitting op hetzelfde adres op vrijdag 17 maart 2023. De zitting start dan weer om 10.00 uur.

 

Het GSB controleert tijdens deze openbare zitting de processen-verbaal. Deze processen-verbaal zijn opgemaakt na het tellen van de stemmen van de verkiezingen van 15 maart 2023. Dit geldt voor de verkiezing van de leden van de Provinciale Staten van Gelderland. En voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van het waterschap Rivierenland. Stelt het GSB fouten vast? Dan zal het GSB de stembus waar het om gaat opnieuw laten tellen. Na alle controles maakt de voorzitter van het GSB in het op de gemeentewerf de uitkomsten van de tellingen bekend. Ook maken zij van elke verkiezing een proces-verbaal met de uitslag.

 

Op https://www.wijchen.nl/verkiezingen-15-maart staat meer informatie. Voor vragen mag u ook contact opnemen met team Verkiezingen. U bereikt ons via telefoonnummer 088 432 70 00.

 

Team Verkiezingen

Plaats: Wijchen

Datum: vrijdag 17 februari

 

De burgemeester,

 

R.D. Helmer-Englebert

 

Naar boven