Te verwijderen voertuig aan Hoogwerf ter hoogte van nummer 8 te Naaldwijk

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Westland maakt bekend dat:

  • -

    sinds 23 januari 2023 een voertuig, aanhangwagen op de openbare te weten de Hoogwerf ter hoogte van perceel 8 te Naaldwijk is geplaatst. Dit voertuig betreft een aanhangwagen, leur bruin, merk onbekend, type onbekend zonder kenteken.

Op grond van artikel 5:6 lid 1 sub a van de Algemene Plaatselijke Verordening Westland 2019 (APV) is het verboden een voertuig dat voor recreatie of anderszins voor andere dan verkeersdoeleinden wordt gebruikt langer dan op drie achtereenvolgende dagen te plaatsen of te hebben op een door het college aangewezen weg, waar dit naar zijn oordeel buitensporig is met het oog op de verdeling van beschikbare parkeerruimte of schadelijk is voor het uiterlijk aanzien van de gemeente.

Gelet op het vorenstaande wordt de eigenaar/gebruiker van bovengenoemd voertuig gelast dit voertuig binnen drie dagen na verschijning van deze publicatie te verwijderen. Indien het voertuig na deze termijn niet is verwijderd, zal de gemeente het voertuig verwijderen c.q. vernietigen. Eventuele kosten zullen verhaald worden op de eigenaar van het voertuig.

Mocht u meer informatie wensen over het besluit, of inzage willen hebben in het besluit, dan kunt u contact opnemen met het team Toezicht Openbare Ruimte, bereikbaar onder telefoonnummer 14 0174.

Een belanghebbende die het niet eens is met het besluit kan een gemotiveerd bezwaarschrift schrijven naar het college van burgemeester en wethouders, postbus 150, 2670 AD Naaldwijk. Het bezwaarschrift moet worden ingediend binnen zes weken na publicatie van deze mededeling. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt.

Om de afhandeling van uw bezwaarschrift te bespoedigen, verzoeken wij u om een kopie van het besluit mee te sturen.

 

Naar boven