Verkeersbesluit inzake gehandicaptenparkeerplaats Schoolstraat Lemiers

22.0007994

Burgemeester en Wethouders van Vaals

Overwegingen ten aanzien van het besluit

In het kader van een evenwichtige verdeling van invalidenparkeerplaatsen over de kernen in de gemeente Vaals, is geconstateerd dat in Lemiers een dergelijke voorziening ontbreekt.

De noodzaak voor een dergelijke voorziening wordt onderstreept door het team openbare orde en veilgheid.

De locatie is gevestigd in de onmiddellijke nabijheid van een maatschappelijke voorziening.

Conform artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer is er overleg geweest met de politie.

BESLUIT

Om door plaatsing van een bord E06 gehandicaptenparkeerplaats van bijlage 1 van het reglement verkeersregels en verkeerstekens, op de kadastrale aanduiding VAA00 A 10993 G0000 (aan voorzijde BMA Lemiers) een algemene invalidenparkeerplaats in te richten.

Vaals, 20 december 2022

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals

Namens deze,

E.N.H. Ummels

Directeur Operationeel Beleid

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 7:1 juncto 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen binnen zes weken na dag van bekendmaking van dit besluit hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Vaals, Postbus 450, 6290 AL Vaals.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en het volgende te bevatten:

- naam en adres van de indiener

- de dagtekening

- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht

- de gronden van het bezwaar.

Tevens kan de indiener van het bezwaarschrift op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de president van de rechtbank te Maastricht, sector bestuursrecht (postbus 1988, 6201 BZ Maastricht) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien de indiener van het bezwaarschrift van mening is dat onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

Naar boven