Vastgesteld wijzigingsplan “Prinsenbaan 46 Koningsbosch”

NL.IMRO.1711. WP20220360-VG01

Het college van burgemeester en wethouders heeft in de vergadering van 7 februari 2023 het wijzigingsplan ‘Prinsenbaan 46 Koningsbosch’ vastgesteld.

Wijzigingsplan

Door de vaststelling van het wijzigingsplan wordt het bouwvlak voor het bouwen van agrarische bedrijfsbebouwing vergroot. Hiermee wordt binnen het plangebied de realisering van een overkapping en een nieuwe loods mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

Het vastgestelde wijzigingsplan met bijbehorende stukken, waaronder het wijzigingsbesluit, ligt vanaf 17 februari 2023 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Daarnaast kan het wijzigingsplan via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.echt-susteren.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften dienen in tweevoud bij de Afdeling bestuursrechtspraak te worden ingediend (Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, evt. kan dit ook digitaal). Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze Afdeling. 

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Echt-Susteren, 2 februari 2023

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J Hessels, burgemeester.

drs. G. W. T. van Balkom, secretaris.

Naar boven