Ontwerpbesluit voor het tijdelijk brandveilig gebruiken van het bestaande kantoorpand als schoolgebouw aan Karrepad 2 te Delft

Burgemeester en wethouders van Delft maken bekend, dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor het project ‘Karrepad 2’.

Het bouwplan betreft het brandveilig gebruiken van het bestaand kantoorpand als schoolgebouw tijdelijk voor 5 jaar op de locatie Karrepad 2 in Delft.

Terinzagelegging

Het ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 februari 2023 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de balie van het klantcontact centrum (KCC) van gemeente Delft.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt gedurende de inzagetermijn reageren op het plan door uw zienswijze op het ontwerp besluit te sturen naar:

Gemeente Delft

College van Burgemeester en wethouders

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw schriftelijke reactie (zienswijze) moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welke aanvraag omgevingsvergunning het gaat. U kunt uw zienswijze tot en met 30 maart 2023 indienen.

Procedure

Iedereen die heeft gereageerd op het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken, ontvangt hierop een antwoord bij het definitief besluit. Tevens wordt de definitieve beschikking verstrekt. De beslissing op de aanvraag wordt gepubliceerd op https://zoek.officielebekendmakingen.nl, en de stadskrant. ”Delft op Zondag”.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl.

Naar boven