Toestemming voor realiseren van een uitrit, Dijkerstraat 75 Weert (v)

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat zij de omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een uitrit op locatie Dijkerstraat 75 Weert (v).

De omgevingsvergunning is geregistreerd onder zaaknummer Z2022-00000088. Het besluit is op 13 februari 2023 genomen.

Stukken inzien

U kunt deze stukken op afspraak inzien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Weert via gemeente@weert.nl of telefoonnummer 0495-575 000.

Niet eens met het besluit?

Bent u het met dit besluit niet eens, dan kunt u (als u belanghebbende bent) hiertegen bezwaar maken. U kunt schriftelijk bezwaar indienen. Dit bezwaarschrift stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Weert, Postbus 950, 6000AZ.

In het bezwaarschrift schrijft u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u het niet eens bent met ons besluit. Denkt u eraan dat u het bezwaarschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. De uiterste datum om het bezwaarschrift in te dienen, is zes weken na de datum waarop wij het besluit verzonden.

Als u bezwaar maakt, treedt het besluit toch in werking. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Weert.

 

Naar boven