Vastgesteld uitwerkingsplan Wegedoorn 4, Zuiderloo te Heiloo

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 16 februari 2023 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt: het vastgestelde uitwerkingsplan Wegedoorn 4 te Heiloo.

Doel uitwerkingsplan

Het doel van het uitwerkingsplan is het planologisch/juridisch mogelijk maken van de bouw van een vrijstaande woning tussen de Wegedoorn en de Krommelaan, naast de (toekomstige) woning aan de Krommelaan 2f. Qua verkaveling en opzet past de uitwerking binnen de regels van het geldende (globale) bestemmingsplan Zuiderloo. 

Ter inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan Wegedoorn 4 ligt vanaf donderdag 16 februari 2023 tot en met woensdag 29 maart 2023 op de volgende wijze ter inzage:

bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo op afspraak.

Inzien via internet

op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/NL.IMRO.0399.UwpWegedoorn4-0401;

op de website van de gemeente Heiloo (www.heiloo.nl/plannen-en-projecten-heiloo/inzage-procedures).

Beroep

Gedurende de periode dat het uitwerkingsplan ter inzage ligt, kan beroep worden aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspaak van de Raad van State. Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van het uitwerkingsplan niet op. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Als binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Meer informatie

Voor overige vragen, neem dan contact op met de heer D. Zondervan, telefoonnummer 06 21180085 of via e-mail dannyzondervan@debuch.nl.

Heiloo, 15 februari 2023

 

Naar boven