Gemeente Bergeijk - Inspraak voorontwerpbestemmingsplan 'Kleine Kept'

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk bieden gelegenheid tot inspraak op het voorontwerpbestemmingsplan 'Kleine Kept'.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Kept” met als identificatienummer NL.IMRO.1724.BPBklk1111-VOOR ligt met ingang van donderdag 5 januari 2023 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Voor het inzien van het voorontwerpbestemmingsplan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch 0497-551455 of via de receptie.

Het voorontwerpbestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website van de gemeente Bergeijk: www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen (via ropubliceer, waarbij geen reacties digitaal ingediend kunnen worden) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het voorontwerpbestemmingsplan onder meer vinden via het identificatienummer.

Inhoud

Het voorontwerpbestemmingsplan 'Kleine Kept' voorziet in een woningbouwontwikkeling voor circa 40 woningen aan de Kleine Kept te Bergeijk. Een uitgebreide toelichting en onderbouwing van het plan vindt u in de toelichting op het bestemmingsplan.

Reageren

Iedereen kan met ingang van donderdag 5 januari 2023 gedurende zes weken schriftelijk of mondeling zijn/haar reactie geven op het voorontwerpbestemmingsplan bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk.

Voor het geven van een mondelinge reactie en voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer B. van Dorsten op het telefoonnummer 0497 – 551 455. Van een mondelinge reactie zal een verslag worden gemaakt.

De inhoud en beantwoording van de schriftelijke en mondelinge reacties worden in de bij het bestemmingsplan behorende toelichting opgenomen.

Informatiebijeenkomst

Op maandag 16 januari 2023 om 20.30 uur zal voor belangstellenden een informatiebijeenkomst worden gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Tijdens deze bijeenkomst zal het voorontwerpbestemmingsplan worden gepresenteerd.Om de informatiebijeenkomst te kunnen bijwonen dient u zich aan te melden via www.bergeijk.nl/informatieavond-kleine-kept.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

J.J. van der Windt

Gemeentesecretaris ad interim

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven