Anterieure overeenkomst Kerkstraat 18 te Mierlo

Burgemeesters en wethouders maken bekend dat de gemeente Geldrop-Mierlo op 18 december 2023 een anterieure overeenkomst heeft gesloten als bedoeld in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening. De overeenkomst betreft het toevoegen van een seniorenwoning naast de huidige woning op het perceel gelegen aan de Kerkstraat 18 in Mierlo. In de overeenkomst staan de afspraken die de gemeente en de initiatiefnemer gemaakt hebben over de uitvoering van de activiteiten die nodig zijn om het initiatief mogelijk te maken en over de vergoeding van de kosten die zijn verbonden aan de medewerking van de gemeente aan het initiatief.

Tegen de overeenkomst is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Zes weken lang, van vrijdag 22 december 2023 tot en met donderdag 1 februari 2024, ligt een korte beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Meent 2 in Geldrop.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar zaken@geldrop-mierlo.nl onder vermelding van het zaaknummer: 1846984. U kunt ook bellen naar telefoonnummer 040 289 38 93 en vragen naar een medewerker Grondzaken.

Naar boven