Gemeente Nederweert Ontwerpbestemmingsplan "Gutjesweg" te Budschop

 

NL.IMRO.0946.BPWonGutjesweg2-ON01

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een gedeeltelijke herziening beheersverordening 'Nederweert, Budschop, Eind en Ospeldijk'. De locatie waar het plan betrekking op heeft, betreft de Gutjesweg/Budschop te Budschop - Nederweert.

Het planvoornemen voorziet, op de hoek Gutjesweg/Budschop te Nederweert, in de herstructurering en transformatie van de (voormalige) gemeentewerf en de voormalige brandweerkazerne ten behoeve van een woningbouwontwikkeling van 69 woningen. De woningbouwontwikkeling betreft de realisatie van een woongebouw met 20 appartementen, 37 geschakelde woningen, 4 vrijstaande woningen en 8 woonwagenstandplaatsen. De bestaande bedrijfsbebouwing van de (voormalige) gemeentewerf en brandweerkazerne wordt gesloopt om dit planvoornemen mogelijk te maken.

U kunt de bestemmingsplanstukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 28 december 2023 tot en met 8 februari 2024, bij de centrale klantenbalie, op afspraak of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Marcel Hartjes van team REO.

 

Naar boven