Ontwerp-bestemmingsplan Veldschuurdijk ong. te Meers

‘Veldschuurdijk ong. te Meers’ voor eenieder ter inzage ligt.

Inzage en raadplegen

Het ontwerp-raadsbesluit en ontwerp-bestemmingsplan liggen met de bijbehorende stukken vanaf 28 december 2023 voor 6 weken ter inzage. De planstukken zijn elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.0971.BPveldschuurdong-ON01. Voor het fysiek inzien van de stukken kunt u een afspraak maken.

Het plan

Het bestemmingsplan ziet op de locatie ‘Veldschuurdijk ong. te Meers’ (nabij huisnummer 6). In het bestemmingsplan wordt de sanering van het agrarisch bedrijf geregeld. De vervolgfunctie betreft een kleinschalige kampeerplaats.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Stein, postbus 15, 6170 AA Stein. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u eerst een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie, het indienen van een mondelinge zienswijze of het inzien van de stukken kunt u contact opnemen met Laurie van Melick. Telefonisch via: 046-435 9393 of via info@gemeentestein.nl 

Naar boven