Ontwerp Bestemmingsplan Venhuizen Centrum West

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken het volgende bekend.

Met ingang van 23 december 2023 zal gedurende zes weken het ontwerp bestemmingsplan Venhuizen Centrum West op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage worden gelegd.

Bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een woningbouwplan voor rond 250 tot 280 woningen. Het plangebied is gelegen ten westen van het Twijver in Venhuizen tussen Westeinde-Hemmerbuurt en de Westerkerkweg.

Ter inzage

Dit plan ligt voor een ieder ter inzage vanaf 23 december 2023 tot en met 2 februari 2024.

U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

  • 1.

    U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0498.BPVenhCentrumWest -ON01

  • 2.

    U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis Raadhuisplein 1, 1616 AV Hoogkarspel.

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen.

Schriftelijk: aan de gemeenteraad van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel. Wij verzoeken u als onderwerp te vermelden “ zienswijzen ontwerp bestemmingsplan Venhuizen Centrum West”.

Mondeling: hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, een afspraak te worden gemaakt met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0228-352352.

Hoogkarspel, 22 december 2023

Burgemeester en wethouders van Drechterland

Naar boven