Correctie verbeelding Veegplan Buitengebied Midden-Drenthe

Op 30 juni 2022 heeft de raad het bestemmingsplan Veegplan Buitengebied Midden-Drenthe vastgesteld. Daarin heeft de raad de diverse losse postzegelplannen, die in de loop der jaren zijn vastgesteld, verwerkt in het bestemmingsplan Buitengebied. Dit om het bestemmingsplan op orde te hebben voor de inwerkingtreding van de Omgevingswet.

Gebleken is dat de verbeelding van het bestemmingsplan die vervolgens op ruimtelijkeplannen.nl is geplaatst, op enkele punten niet overeenkomt met het raadsbesluit. Het college heeft de verbeelding daarom gecorrigeerd. Het identificatienummer van de gecorrigeerde verbeelding is NL.IMRO.1731.CorHerbpBG2022-VST2.

Dit zijn de verbeterde punten:

  • 1.

    Het perceel Bosweg 23 te Hoogersmilde is buiten het plangebied gehouden in verband met een eigen vastgesteld bestemmingsplan.

  • 2.

    Het perceel Boermarkeweg 4a te Hooghalen is buiten het plangebied gehouden in verband met een eigen vastgesteld wijzigingsplan.

  • 3.

    De beschermingszone ‘Radiotelescoop 2’ rondom de radiotelescopen van de Westerbork Synthesis Radio Telescope (WSRT) is hersteld.

Het bestemmingsplan kunt u inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. 

 

Naar boven