Ontwerpbestemmingsplan ’Vinkesteeg 15, 20 t/m 24b, Montfort’

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Vinkesteeg 15, 20 t/m 24b, Montfort' voor een ieder ter inzage ligt.

 

Inzage en raadplegen

Het ontwerpraadsbesluit en ontwerpbestemmingsplan liggen met de bijbehorende stukken vanaf 22 december 2023 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPMFT2023VINKESTEE-OW01

 

Het plan

Het bestemmingsplan ziet op de locatie Vinkesteeg 15 en 20 t/m 24b te Montfort. In het bestemmingsplan worden de bestaande (agrarische) bedrijfsbestemmingen omgezet in reguliere woonbestemmingen.

 

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u eerst een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

 

Informatie

Voor meer informatie, het indienen van een mondelinge zienswijze of het fysiek inzien van de stukken kunt u contact opnemen met Laurie van Melick van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

 

Naar boven