Ontwerpbestemmingsplan ’t Binnenhaof te Melick

 

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘’’t Binnenhaof” te Melick voor eenieder ter inzage ligt.

 

Inzage en raadplegen

Het ontwerpraadsbesluit en ontwerpbestemmingsplan liggen met de bijbehorende stukken vanaf 22 december 2023 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPMLK202DORPSST63C-OW01.

 

Het plan

Het plangebied betreft een onbebouwd terrein dat wordt omsloten door de Dorpsstraat, Marktstraat, St. Servaaslaan en Graaf van Gelrestraat te Melick. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van 22 zorgwoningen met de daarbij behorende parkeervoorzieningen. De verkeerstechnische ontsluiting van het terrein vindt plaats via de Marktstraat.

 

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u eerst een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kristof Rouffa van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

 

Naar boven