Ontwerp wijzigingsplan 'Tussen de Bruggen 16 Vlodrop'

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Tussen de Bruggen 16 Vlodrop’ voor eenieder ter inzage ligt.

Inzage en raadplegen

Het ontwerp collegebesluit en ontwerp wijzigingsplan liggen met de bijbehorende stukken vanaf 22 december 2023 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPVDP2023TUSSEND16-OW01 .

Het plan

Het ontwerp wijzigingsplan ziet op het wijzigen van de bestemming ‘Bedrijf’ naar de bestemming ‘Wonen-Buitengebied’ op de locatie Tussen de Bruggen 16 Vlodrop. Deze locatie is kadastraal bekend als gemeente Vlodrop, sectie G, nummers 1078, 1079, 1711 en 533.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan door belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan kenbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u eerst een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

M.e.r.-beoordelingsbesluit

Voor dit plan is een vormvrije milieueffectrapportagebeoordeling (m.e.r.-beoordeling) uitgevoerd. Naar aanleiding hiervan hebben burgemeester en wethouders besloten dat geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld. Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit. Hierdoor is dit besluit niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij deze beslissing een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft (artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht).

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guusje Vosbeek van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

 

Naar boven