Gemeente Vlaardingen - Omgevingsvergunning voor het planologisch afwijken ten behoeve van de realisatie van een warmteoverdrachtstation aan de Burgemeester Heusdenslaan (sectie E, nummer 2667)

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken bekend dat voor de activiteit ‘Strijdig gebruik’ en ‘Bouwen’’ overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 ° Wabo, op 12 december 2023 een omgevingsvergunning is verleend voor de realisatie van een warmteoverdrachtstation ten behoeve van warmtelevering aan woonwijken.

Daarnaast is voor de activiteit ‘Uitweg’ op grond van artikel 2.2, eerste lid onder e Wabo, juncto artikel 2.14 van de Algemene Plaatselijke verordening Vlaardingen, vergunning verleend voor het aanleggen van een nieuwe in- uitrit die uitkomt op het parkeerterrein op de hoek van de Lepelaarsingel met de Burgemeester Heusdenslaan.

Tevens is voor de activiteit 'Kappen' op grond van artikel 2.2, eerste lid onder g Wabo, juncto artikel 5, eerste lid en artikel 7, eerste lid van de Bomenverordening vergunning verleend voor de kap van 7 bomen.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken heeft vanaf 24 augustus 2023 gedurende zes weken ter inzage gelegen. In deze periode zijn twee zienswijzen kenbaar gemaakt. De zienswijzen hebben geleid tot twee tekstuele aanpassingen in de definitieve omgevingsvergunning. Het plan zelf en de onderbouwing van het plan zijn niet gewijzigd.

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is vanaf vrijdag 22 december 2023 te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatie NL.IMRO.0622.0044pbWost2023-0030 en is tevens in papieren vorm in te zien op het Stadskantoor aan het Westnieuwland 6. Het Stadskantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16:00. Indien u de stukken wenst in te zien, verzoeken wij u binnen de termijn van de terinzagelegging met ons in contact te treden. Dit kunt u doen door een verzoek per e-mail naar ro@vlaardingen.nl te sturen. We zullen hierop in contact met u treden om een afspraak te maken.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van ter inzagelegging (vanaf 23 december 2023 t/m vrijdag 2 februari 2024) beroep aantekenen. Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als belanghebbende kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam. Bij de aanvraag van een voorlopige voorziening treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Vlaardingen, 21 december 2023

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

Naar boven