Bekendmaking verkoop snippergroen Gemeente Waalre

Burgemeester en wethouders maken, met in achtneming van de publicatieplicht volgend uit het op 26 november 2021 door de Hoge Raad gewezen Didam-arrest (ECLI:NL:HR:2021:1778), het voornemen bekend tot de verkoop van een perceel snippergroen gelegen aan de achterzijde van de woning aan de Hutdijk 60, kadastraal bekend gemeente Aalst, sectie C, nummer 1986 (ged.), groot ca 14 m².

De Hoge Raad heeft in het Didam-arrest geoordeeld dat een overheidslichaam dat een onroerende zaak wil verkopen c.q. uitgeven gelegenheid moet bieden aan (potentiële) gegadigden. Deze mededingingsruimte hoeft niet te worden geboden als bij voorbaat al vaststaat of mag worden aangenomen dat op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria slechts één serieuze gegadigde in aanmerking komt voor de verkoop.

 

Het College van B&W heeft het voornemen om snippergroen grenzend aan de achterzijde van het genoemde adres te verkopen aan de eigenaar van het aangrenzend perceel. De gemeente geeft hiermee uitvoering aan haar beleid om enkel snippergroen te verkopen aan eigenaren van aangrenzende percelen.

 

Hutdijk 60 te Waalre

Perceel kadastraal bekend gemeente Aalst sectie C nummer 1986 (ged.), groot ca 14 m²

 

Bent u van mening dat u ook in aanmerking komt voor de aankoop van het perceel omdat u interesse heeft in de aankoop en ook aan de gestelde criteria kunt voldoen, dan kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester & wethouders, postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Vermeld u hierbij het zaaknummer 68430. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift start op de publicatiedatum en bedraagt 20 kalenderdagen.

 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw J. Leenen, afdeling Grondzaken, per email bereikbaar jleenen@waalre.nl of per telefoon via 040-228 26 19.

Waalre, 7 februari 2023

Naar boven