Besluit intrekken vergunning op verzoek, Achterdijk 30-32 in Bunnik

Besluit intrekken vergunning op verzoek voor de veehouderij aan de Achterdijk 30-32 in Bunnik

De gemeente heeft op 18 december 2023 besloten om de omgevingsvergunning milieu voor het bedrijf aan de Achterdijk 30-23 in te trekken (defnitief besluit).

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. In dit geval gaat het om het wijzigen van een omgevingsvergunning milieu van een bedrijf.

Bent u het niet eens met het intrekken van de vergunning?

U kunt de Rechtbank Midden-Nederland laten weten dat u het niet eens bent met de wijziging/intrekken van de vergunning. Dit heet in beroep gaan. Beroep staat open voor:

- iedereen die op tijd een zienswijze op het ontwerpbesluit heeft ingediend;

- belanghebbenden, die menen door deze beschikking rechtstreeks in hun belang te zijn getroffen.

U kunt dit doen tot 6 weken na de datum van deze publicatie. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u bellen of mailen met de Omgevingsdienst regio Utrecht. Dit kan via het telefoonnummer 088 – 022 50 00 of u stuurt een mail naar info@odru.nl met het zaaknummer Z-2023-104592.

 

Hoe gaat u in beroep?

U omschrijft waarom u het niet eens bent met het intrekken van de vergunning. Dit kan schriftelijk of online. Het schriftelijke beroepschrift stuurt u naar: Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Als u online in beroep wilt, gaat u naar https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger#:Beroep-bij-de-rechtbank en kiest u voor “in (hoger) beroep tegen een beslissing van de overheid” en daarna “beroepschrift indienen”.

 

U zet in het beroepschrift in elk geval de volgende gegevens:

- uw naam, adres en handtekening;

- de datum;

- met welke vergunning u het niet eens bent;

- waarom u het niet eens bent met de vergunning;

- wat de beslissing volgens u moet zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen met het Rechtspraak Servicecentrum. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 6161. U moet voor het indienen van een beroepschrift een bedrag aan de rechtbank betalen.

Kunt u niet wachten op de uitspraak van de rechter?

Als een omgevingsvergunning is gewijzigd/ingetrokken, geldt dit meteen, ook als u nog in beroep gaat. Wilt u dit voorkomen of kunt u niet wachten op de uitspraak van de rechter? Dan kunt u de rechter vragen om de werking van het besluit voorlopig te schorsen. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online. Het schriftelijke verzoek stuurt u, samen met een kopie van uw beroepschrift, naar de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Als u het verzoek online wilt doen gaat u naar https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger#:Beroep-bij-de-rechtbank en kiest u voor “in (hoger) beroep tegen een beslissing van de overheid” en daarna “voorlopige voorziening aanvragen tijdens bezwaarprocedure”.

Voor meer informatie kunt u bellen met het Rechtspraak Servicecentrum. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 6161. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

 

Naar boven