Ontwerp bestemmingsplan en ontwerp exploitatieplan Sport- en recreatielandschap Stede Broec, gemeente Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat op grond van artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 22 december 2023 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd:

  • 1.

    het ontwerp bestemmingsplan ”Sport- en recreatielandschap Stede Broec”, dat voorziet in de ontwikkeling van een sport- en recreatielandschap en woningbouw;

  • 2.

    het ontwerp exploitatieplan “Sport- en recreatielandschap Stede Broec”, dat voorziet in het kostenverhaal en de locatie-eisen van een deel van de gronden van het plangebied van het ontwerp bestemmingsplan.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan, het ontwerp exploitatieplan en alle bijbehorende stukken liggen van 22 december 2023 tot 2 februari 2024 voor een ieder ter inzage. De stukken zijn gedurende deze periode digitaal raadpleegbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummers: NL.IMRO.0532.BPsportlandschap-ON01 en NL.IMRO.0532.EPsportlandschap-ON01.

Zienswijzen

Binnen de termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk, mondeling zijn zienswijze(n) bij het college van Burgemeester en wethouders kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van Burgemeester en wethouders van Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. 

Contact

Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp exploitatieplan of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte (telefoon 140228).

Naar boven