Herontwikkeling recreatieterrein ’t Walfort’, Walfortlaan 4.

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders hebben op 7 december 2023 een realisatieovereenkomst, zijnde een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24, lid 1 Wet ruimtelijke ordening, gesloten met DIME B.V. gevestigd te Aalsmeer.

De anterieure overeenkomst heeft betrekking op de realisatie van 116 recreatiewoningen met de bijbehorende voorzieningen op de locatie Walfortlaan 4 te Aalten.

Tegen deze anterieure overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Ontwerp van het wijzigingsplan ‘Landelijk gebied, recreatieterrein ’t Walfort’

Met ingang van 21 december 2023 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Landelijk gebied, recreatieterrein ’t Walfort’ ter inzage. Dit plan voorziet in een planologische regeling [ter vervanging van de op het terrein toegestane 170 stacaravans) voor de bouw van 116 recreatiewoningen, een centraal voorzieningengebouw, de bestaande bedrijfswoning, met bijbehorende werken en werkzaamheden, op de percelen kadastraal bekend gemeente Aalten, sectie P, nummers 162, 166 en 1321, plaatselijk bekend Walfortlaan 4 te Aalten.

Inzien

Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.WP00039-ON01) of via onze website www.aalten.nl onder Wonen en leven/Wonen en Bouwen / Ruimtelijke plannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 Aalten).

Zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

De schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp wijzigingsplan ’Landelijk gebied, recreatieterrein ’t Walfort’.

Informatie 

Wilt u ondersteuning bij het inzien van bestemmingsplannen op www.ruimtelijkeplannen.nl of hebt u andere vragen? Neem dan contact op met de gemeente via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl.

 

Naar boven