Vastgesteld bestemmingsplan ''t Sittert 1-3 Sint Odiliënberg'

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 14 december 2023 het bestemmingsplan ‘’t Sittert 1-3 Sint Odiliënberg’ heeft vastgesteld.

Het plan

Het bestemmingsplan ziet op de locatie ’t Sittert 1-3 Sint Odiliënberg. Deze locatie is kadastraal bekend als gemeente Sint Odiliënberg, sectie C, nummers 4666, 4492, 4459, 4458, 4475 en 4406. In het bestemmingsplan worden de bestaande planologische mogelijkheden voor een camping verplaatst naar gronden buiten het bouwvlak in de vorm van en uitsluitend voor een camperplaats voor maximaal 25 campers. Ook is in het bestemmingsplan de op de locatie verleende onherroepelijke omgevingsvergunning voor de huisvesting van arbeidsmigranten in het bouwvlak planologisch verankerd. Voor het overige blijven op de locatie de bestaande planologische mogelijkheden voor agrarische activiteiten behouden.

Inzage en raadplegen

Het raadsbesluit en vastgestelde bestemmingsplan liggen met de bijbehorende stukken vanaf 21 december 2023 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPODL2022SITTERT3-VG01 .

Beroep instellen

Volgend uit artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende 6 weken, vanaf 21 december 2023, beroep worden ingesteld.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de Afdeling een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guusje Vosbeek van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

 

Naar boven