Ontwerp bestemmingsplan Centrum lll, 2e herziening Schimmert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beekdaelen maken op basis van artikel 3.8, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij hebben ingestemd met de terinzagelegging van het ontwerp bestemmingsplan Centrum lll, 2e herziening Schimmert.

Het dossier is bij de gemeente geregistreerd onder zaaknummer Z/22/170666.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologisch kader ten behoeve van een woningbouwontwikkeling, inclusief een uitgebreide inpassing van groen en waterhuishouding. Het accent in Centrum lll ligt op betaalbare woningbouw door de ontwikkeling van een leefbare en gezonde wijk.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken wordt vanaf 21 december 2023 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage gelegd. Digitaal is het bestemmingsplan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1954.BPSchimmertIII-ON01 Daarnaast is het plan op afspraak in te zien bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis van Beekdaelen, Deweverplein 1 te Nuth.

Indienen zienswijze ontwerp bestemmingsplan

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Beekdaelen, postbus 22000, 6360 AA Nuth of via gemeente@beekdaelen.nl. U dient in uw zienswijze de volgende zaken te vermelden: de naam van het plan, het zaaknummer, de reden van uw zienswijze, de datum, uw naam, uw adres, uw e-mailadres en uw handtekening.

De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Nadere informatie

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen over het bestemmingsplan, dan kunt u contact opnemen met het cluster RO via gemeente@beekdaelen.nl of telefoonnummer 088 - 450 2000.

Nuth, 14 december 2023

Naar boven