Verleende omgevingsvergunning Dresdenlaan 7

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning (kappen) verleend voor het kappen van 3 Amerikaanse Eiken, 2 Dennenbomen en 1 Conifeer op perceel Dresdenlaan 7, 5691 GT

De omgevingsvergunning is verleend op 12 december 2023

Wilt u stukken inzien of digitaal of op papier ontvangen? Neem dan contact op via T 0499- 491491 of mail naar wabo@sonenbreugel.nl.

Bent u het niet eens met een besluit? Als u het niet eens bent met het besluit, kunt u hiertegen een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. U kunt uw bezwaarschrift ook afgeven in het gemeentehuis of digitaal indienen via onze website met DigiD. U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken nadat het besluit bekend is gemaakt (verzonden of uitgereikt) aan de belanghebbenden. Als u een bezwaarschrift stuurt, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl. Het bezwaarschrift moet ten minste bevatten: • de handtekening van de indiener • de dagtekening / datum van ondertekening • de naam en het adres van de indiener • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is • de gronden van bezwaar (of de reden waarom u het niet eens bent met het besluit)

Naar boven