Van rechtswege verleende omgevingsvergunning Brouwerskampweg 17

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvraag om een omgevingsvergunning van rechtswege is verleend, omdat binnen de beslistermijn geen besluit is genomen.

Het betreft de aanvraag omgevingsvergunning voor het milieuneutraal veranderen van een veehouderijbedrijf aan de Brouwerskampweg 17, 5691 PN Son en Breugel, OLO nummer 7593075. De aanvraag is ingekomen op 17 februari 2023.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 21 december tot en met donderdag 1 februari 2024 ter inzage bij de gemeente Son en Breugel. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met mevrouw E. Hendriks van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 363 84841.

Heeft u direct belang bij dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit schriftelijk een bezwaarschift hiertegen indienen. Uw gemotiveerde bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA Son en Breugel.

In het bezwaarschrift moet u het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voorwaarde om een dergelijke voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake is van een spoedeisend belang.

Aan deze procedure is het kenmerk z-2023-002984 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Naar boven