Ontwerpbesluit hogere waarde Wet Geluidhinder voor 4 woningen aan Huysbongerdweg te Montfort

Burgemeester en Wethouders van Roerdalen maken bekend dat zij voornemens zijn een hogere waarde vast te stellen voor vier woningen aan de Huysbongerdweg in Montfort vanwege wegverkeerslawaai, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder.

De woningen worden gerealiseerd aan de Huysbongerdweg 4 te Montfort, waar nu nog een oude (boerderij)woning met bijgebouw en kippenschuur is gesitueerd. De bestaande bebouwing zal worden gesloopt om plaats te maken voor de vier nieuwe woningen.

Het ontwerpbesluit hogere waarde alsmede de overige relevante stukken liggen vanaf vrijdag 22 december 2023 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis van Roerdalen gelegen aan de Schaapsweg 20 te Sint Odiliënberg. Tevens kunt u het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze digitale publicatie (zie linker kolom).

Gedurende de terinzagetermijn kunnen door belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpbesluit schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen worden ingebracht. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig telefonisch een afspraak te maken voor overleg via telefoonnummer 0475-538 888.

 

Sint Odiliënberg, 21 december 2023

Naar boven