Verleende exploitatievergunning inclusief terraskenmerk gemeente: 2023-0590

 

De burgemeester van de gemeente Dronten maakt bekend dat hij op grond van de Algemene plaatselijke verordening van de gemeente Dronten op 12 december 2023 aan het onderstaande bedrijf een exploitatievergunning inclusief terras heeft verleend:

 

Adres: Het Ruim 33 Dronten

 

 

Waarom publiceert de gemeente Dronten dit bericht?

Een exploitatievergunning wordt bij de gemeente Dronten aangevraagd om toestemming te krijgen voor het exploiteren van een horeca inrichting. Met dit bericht laat de gemeente Dronten u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente tot laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt tot 23 januari 2024 bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het Huis van de gemeente Dronten bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van de gemeente de website www.dronten.nl van de gemeente Dronten. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 0321.

 

 

 

Dronten, 12 december 2023

Naar boven