Voorbereidingsbesluit Rondweg 9 en omgeving

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 18 december 2023 heeft besloten:

  • 1.

    te verklaren dat een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied van de Rondweg 9 te Dalfsen met een contour 350 meter rondom de bestemmingsgrens van Rondweg 9 te Dalfsen, zoals aangegeven op de verbeelding behorende bij dit besluit;

  • 2.

    te bepalen dat het verboden is, als bedoeld in artikel 3.7 lid 7 Wro juncto artikel 3:42 Awb, om het bestaande gebruik van gronden of bouwwerken in het onder 1 genoemde gebied te wijzigen;

  • 3.

    te bepalen dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt op de dag van bekendmaking.

Ter inzage

Vanaf 20 december 2023 ligt voor iedereen het voorbereidingsbesluit Rondweg 9 en omgeving ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Voor een bezoek aan het gemeentehuis kunt u op telefoonnummer 14 0529 een afspraak maken.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 20 december 2023 en geldt voor de periode van één jaar.

Meer informatie

Ook kunt u het voorbereidingsbesluit inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.VbbDRondweg9eo-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

Geen bezwaar of beroep mogelijk

Het is niet mogelijk tegen dit besluit bezwaar te maken of beroep in te stellen.

Dalfsen, 20 december 2023

Burgemeester en wethouders van Dalfsen

Naar boven