Exploitatieovereenkomst bestemmingsplan Lieving 49 te Beilen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 6.24, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een grondexploitatieovereenkomst in de zin van artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening hebben gesloten.

Deze overeenkomst gaat over het ontwerpbestemmingsplan ‘’Lieving 49 te Beilen’’ met imro-code NL.IMRO.1731.Lieving49BEI-ONT1 welke per 20 december 2023 ter inzage ligt. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is de stopzetting van de bedrijfsvoering van het agrarisch bedrijf en het initiatief om enkele burgerwoningen mogelijk te maken in het kader van de ruimte-voor-ruimte regeling. Binnen de huidig planologisch kaders is dat niet mogelijk.

Inzage

De zakelijke beschrijving van de overeenkomst ligt volgens artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) met ingang van 20 december 2023 voor iedereen gedurende zes weken ter inzage. Tegen de overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

Informatie 

Voor meer informatie (ook wat betreft de inzage van de zakelijke beschrijving) kunt u contact opnemen met Jorrit Zeldenrust van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 92 22, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

 

Naar boven