Ontwerpbestemmingsplan ‘De Els II, fasen 3 en 4’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loon op Zand maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Els II, fasen 3 en 4’ voor iedereen ter inzage ligt. Dit ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Inhoud plan

Het bestemmingsplan voorziet in 66 woningen. In het plan worden patiowoningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. Voor de woningen van fase 3 is eind 2021 vergunning voor het bouwen verleend via een uitgebreide omgevingsvergunningprocedure. Deze woningen zijn inmiddels ook al gebouwd.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daarbij horen waaronder de aanmeldnotitie*. U kunt dit doen van donderdag 21 december tot en met woensdag 31 januari in Het Klavier, Anton Peckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor eerst een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de gemeentelijke informatiebalie in Het Klavier. U kunt het plan ook inzien via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl dan wel www.omgevingswet.overheid.nl (vanaf 1 januari 2024). Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0809.BPDeElsFasen3en4-ON01.

Reactie geven

Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke zienswijze geven op het plan. Stuur uw ondertekende schriftelijke reactie naar:

De raad van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan tijdig contact op met d.roorda van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij/zij is bereikbaar via telefoonnummer: 06-57721976 of e-mail d.roorda@loonopzand.nl Neem bij zijn/haar afwezigheid contact op met de receptie en laat een terugbelbericht achter.

 

Naar boven