Vooraankondiging bestemmingsplan Woningbouw Nieuw Balinge

 

 

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe delen op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) mee, dat zij een herziening voorbereiden voor het bestemmingsplan Nieuw Balinge. Het plangebied ligt ten zuiden van de Boekweitstraat in Nieuw Balinge. Directe aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is de wens tot het bieden van meer flexibiliteit in het bestemmingsplan op basis van de veranderde woningbehoefte.

Inzage en zienswijzen

U kunt op dit moment geen stukken inzien of een zienswijze indienen, zoals bedoeld in artikel 1.3.1 lid 2 Bro. Ook stellen wij onafhankelijke instanties niet in de gelegenheid om advies uit te brengen over dit voornemen. Daarnaast delen wij mee dat burgemeester en wethouders op basis van de Inspraakverordening Midden-Drenthe 2006 hebben besloten om voor dit bestemmingsplan geen mogelijkheid tot inspraak te bieden.

Vervolg

Op een later moment krijgt iedereen de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan. Wanneer en hoe dit mogelijk is, maken wij naar verwachting in binnen enkele weken bekend door een aankondiging in de Krant van Midden-Drenthe, de Staatscourant en op www.middendrenthe.nl.

 

Naar boven