Ontwerpbestemmingsplan “Partiële herziening bestemmingsplan Binnenstad en Havens - Torenstraat 13”

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen maken het volgende bekend.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Binnenstad en Havens - Torenstraat 13’ met de daarbij behorende stukken ligt voor iedereen ter inzage op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in het omzetten van de geldende horecabestemming op het adres Torenstraat 13 te Enkhuizen in een woonbestemming voor de realisering van maximaal één woning.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 15 december 2023 voor zes weken ter inzage bij de gemeente Enkhuizen. Voor het inzien van de stukken kunt u tijdens de openstelling van het gemeentehuis een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0228-360100.

De stukken kunnen gedurende deze periode online worden ingezien op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0388.BPTorenstraat13-ON01

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan de gemeenteraad van Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling en zien wij graag uiterlijk één week vóór afloop van de termijn tegemoet.

 

Naar boven