Ontwerp wijzigingsplan ‘Wijzigingsplan NNN Bodegraven Noord polder Rietveld’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 15 december 2023 tot en met 25 januari 2024 voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerp wijzigingsplan “Wijzigingsplan NNN Bodegraven Noord polder Rietveld’ (met identificatienummer NL.IMRO.0632.WPWoerdenNNN-wOW1);

Plangebied en doel

Het plangebied betreft 23 ha gronden ten noorden van Rietveld, ten zuiden van de Molenweg (Zegveld) nabij de gemeentegrens met Bodegraven- Reeuwijk. Doel van het wijzigingsplan is het realiseren van het Woerdense deel van het natuurontwikkelingsproject NNN Bodegraven Noord. Hiervoor dient de bestemming van de gronden van het plangebied te worden gewijzigd naar “Natuur”. De te wijzigen bestemming is “Agrarisch – Landschappelijke en Natuurlijke waarden”.

Inzien

Het ontwerp wijzigingsplan en de bij de ontwerp besluiten behorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn inzien via www.woerden.nl . Klik op bouwprojecten > bestemmingsplannen. Via een link komt u automatisch via de website www.ruimtelijkeplannen.nl bij de stukken. Tevens kunt u de stukken direct inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannaam of plannummer NL.IMRO.0632.WPWoerdenNNN-wOW1. Gedurende de ter inzage legging liggen de stukken tevens in de hal van het Gemeentehuis (Blekerijlaan 14 Woerden).

Zienswijze indienen

Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen.

U kunt digitaal een zienswijze indienen tegen het ontwerp wijzigingsplan via onze website (met DigiD). Het digitale formulier vindt u op :www.woerden.nl Klik op ‘contact>zienswijze indienen’. Vul bij het veld ‘adres/locatie’ de vermelding zoals hieronder beschreven in. U kunt géén zienswijze indienen via de e-mail.

Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerp wijzigingsplan kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders onder vermelding van ‘Ontwerp wijzigingsplan NNN Bodegraven Noord polder Rietveld’. Post adres, Gemeente Woerden, Postbus 45, 3440AA Woerden.

Een schriftelijke zienswijze moet zijn voorzien van; uw naam, adres, handtekening en datum.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lacroix via algemeen telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

Naar boven