Vooraankondiging ontwerpbestemmingsplan ten behoeve van de herbestemming van een agrarisch bedrijf naar een hoveniersbedrijf en gedeeltelijke opslag, Nieuwe Dijk 1, gemeente Nuenen ca.

Vooraankondiging

Gelet op het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. bekend dat een bestemmingsplanherziening wordt voorbereid voor de herbestemming van het agrarische bedrijf naar een hoveniersbedrijf en gedeeltelijke opslagruimte voor verhuur, aan Nieuwe Dijk 1 te Nuenen.

Ontwerpbestemmingsplan

Met het bestemmingsplanherziening Buitengebied Nuenen, Nieuwe Dijk 1, wordt de herbestemming van het huidige agrarische bedrijf naar een hoveniersbedrijf en opslagruimte voor verhuur, mogelijk gemaakt.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘ herziening Buitengebied Nuenen, Nieuwe Dijk 1’ en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 december 2023 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het bestemmingsplan kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

Het plan is ook raadpleegbaar via website www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of –nummer’. Vul daar de naam van het bestemmingsplan in of zoek op plancode: NL.IMRO.0820.BPBGNieuwedijk1-C001. Ook kunt u op een adres zoeken. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Adres’. Vul daar het adres in.

Indienen zienswijzen

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder een gemotiveerde zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. U kunt een brief per post of online (DigiD) naar ons sturen. Een elektronische brief (geen e-mail) wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij mevrouw A. Theunissen van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 06-40139208).

Ter informatie

Door het indienen van een zienswijze gaat u akkoord met openbaarmaking van uw straat- en huisnummergegevens. Deze gegevens zijn naast de inhoud van uw zienswijze van essentieel belang voor een zorgvuldige belangenafweging. Overige persoons- en adresgegevens, zoals uw naam, worden geanonimiseerd. Uiteraard worden deze gegevens enkel gebruikt voor het doel waarvoor u deze ter beschikking heeft gesteld, ter behandeling van zaak.

Nuenen, 14 december 2023

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven