Bekendmaking ontwerp-besluit vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder nieuwbouw woningen Scharwoude 12-16 te Scharwoude

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken bekend dat zij op grond van artikel 110a Wet geluidhinder (Wgh) voornemens zijn een hogere waarde vast te stellen voor een aantal te realiseren woningen in het woningbouwproject Scharwoude 12-16 te Scharwoude. Onderhavig ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde heeft een directe relatie met het ontwerp-bestemmingsplan Scharwoude 12-16 te Scharwoude (zie NL.IMRO.1598.BPScharwoude12tm16-on01) welke gelijktijdig met onderhavig ontwerpbesluit ter inzage wordt gelegd. Het betreft een hogere vast te stellen waarde spoorweglawaai (spoorlijn Zaandam-Enkhuizen) van 67 dB ten behoeve van de woningen aan de westzijde van het plangebied.

 

Ter inzage

Het ontwerp besluit Hogere Geluidswaarde ligt van 13 december 2023 tot en met 24 januari 2024 (zes weken) ter inzage. Het ontwerp besluit is digitaal raadpleegbaar op www.koggenland.nl of op in te zien op het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn. Neemt u dan contact op met dhr. M. Burger van afdeling Beleid (0229-548 400).

 

Zienswijze indienen

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp besluit indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp besluit dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met dhr. M. Burger van afdeling Beleid (0229-548 400). Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit Hogere Geluidswaarde de zienswijze betrekking heeft.

 

 

Naar boven