Bekendmaking ontwerp-bestemmingsplan locatie Dwingel in De Goorn

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), dat het ontwerpbestemmingsplan Dwingel in De Goorn ter inzage ligt.

Inhoud ontwerp-bestemmingsplan

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied gelegen aan de Dwingel in De Goorn. Het ontwerp-bestemmingsplan maakt de volgende ontwikkelingen mogelijk:

 

  • 1.

    Huisartsenpraktijk onder één dak (HOED)

  • 2.

    Apotheek

  • 3.

    Kinderdagverblijf

  • 1.

    12 rug-aan-rug woningen

  • 2.

    28 appartementen

  • 3.

    herinrichting van de openbare ruimte

Inzage ontwerp-bestemmingsplan

Het ontwerp-bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ofwel vanaf 13 december 2023 tot en met 24 januari 2024. Het ontwerp-bestemmingsplan en de daarbij horende stukken zijn raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer NL.IMRO.1598.BPKPDwingel-on01. Wilt u het bestemmingsplan inzien op het gemeentehuis? Neemt u dan contact op met dhr. P. Kok van het team Beleid (0229-548 400) voor het maken van een afspraak.

Indienen zienswijzen tegen het ontwerp-bestemmingsplan

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met dhr. P. Kok van het team beleid, tel. 0229- 548400. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerp-bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft. Het online indienen van een zienswijze is ook mogelijk via https://www.koggenland.nl/zienswijzeindienen.

Avenhorn, 12 december 2023

Naar boven